اخباردفتر تدوین

بيشتر

چهارشنبه1402/9/15

15:32:4

76

استاندارد ملی میکروبیولوژی خرمای نرم و رطب بسته بندی شده تجدیدنظر شد

   پیشنویس استاندارد ملی «میکروبیولوژی خرمای نرم و رطب بسته بندی شده» در اجلاسیه ۵۸۴ کمیته ملی بیولوژی و میکروبیولوژی با حضور نمایندگان سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد ایران، پژوهشگاه استاندارد، انجمن ملی خرمای ایران، آزمایشگاه های همکار و متخصصان و صاحب نظران ذیربط به تصویب رسید. این استاندارد برای انواع خرمای نرم و رطب بسته بندی شده کاربرد دارد .ویرایش جدید این استاندارد با شماره ١٦٢١٧در درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران به نشانی: standard.inso.gov.ir برای بهره برداری کاربران و صاحب نظران در دسترس می باشد.