استاندارد ملی با عنوان « زعفران – کارگاه های فراوری و بسته بندی – آئین کار» با هدف ارائه اصول و الزامات بهداشتی و فنی مربوط به تجهیزات و تاسیسات واحدهای فراوری و بستهبندی زعفران تجدیدنظر شد. رعایت این استاندارد در فرایند آمادهسازی و بسته بندی زعفران موجب عرضه محصولی سالم به مصرفکننده میشود. این استاندارد برای کارگاههای فراوری و بستهبندی انواع زعفران رشتهای و پودری کاربرد دارد.
نسخه این استاندارد ملی با شماره 5097 در درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران به نشانی standard.inso.gov.ir برای بهره برداری کاربران و صاحب نظران در دسترس میباشد.