شنبه1402/10/16

17:33:2

88

بروزرسانی استانداردهای آرد گندم و نان های مسطح در راستای افزایش کیفیت، غنی سازی و افزایش درصد سبوس

    تجدیدنظر استانداردهای ملی «آرد گندم- ویژگی ها و روشهای آزمون» و «نان های مسطح- ویژگیها و روش های آزمون»  در یک هزار و نهصد و هشتمین اجلاسیه کمیته ملی صنایع غذایی با همکاری دستگاه های اجرایی و مسئول، صاحب نظران، کارشناسان و متخصصان کشور در راستای افزایش کیفیت، غنی سازی و افزایش درصد سبوس به تصویب رسید. هدف از تدوین این استانداردها، تعیین ویژگی ها و روش های آزمون آرد گندم مورد مصرف در تهیه انواع نان و فرآورده های آردی و همچنین تعیین ویژگی ها و روش های آزمون انواع نان های مسطح سنتی مانند سنگک، بربری، لواش، تافتون و نان های محلی است. اجرایی شدن این استانداردها سبب بهبود تغذیه ای به جهت بهره گیری از آرد کامل خواهد شد. ویرایش جدید استانداردهای ملی مذکور با شماره های ١٠٣ و ٢٦٢٨ برای بهره برداری کاربران روی درگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانیstandard.inso.gov.ir  قابل دسترس می باشد.