×
صفحه اصلی
معرفی
دستورالعمل ها و روش های اجرایی
روش اجرایی فرآیند تدوین استانداردهای ملی ایران
دستورالعمل تایید اشخاص حقوقی متقاضی تهیه پیش نویس استانداردهای ملی ایران
دستورالعمل نحوه فعالیت رابطین تدوین استاندارد
دستورالعمل انتخاب دبیر نمونه تدوین استانداردهای ملی
گردش کار ویراستاران
دستورالعمل انتخاب دستگاه اجرایی برتر در محورهای نظام استاندارد کشور (جشنواره سردار شهید قاسم سلیمانی)
همکاران
ویراستاران استانداردهای ملی ایران
تعرفه ویراستاری
اشخاص حقوقی تایید شده برای تهیه پیش نویس استانداردهای ملی ایران
فرآیند تدوین استانداردهای ملی
عملکرد
ارتباط با ما
دوشنبه
1403
/
7
/
2
14:33:4
164
استاندارد کره بادام زمینی تجدیدنظر شد
تجدیدنظر استاندارد ملی مشمول اجرای اجباری «کره بادام زمینی» با هدف تعیین ویژگیها، نمونهبرداری، روشهای آزمون، بستهبندی و نشانهگذاری انواع کره بادام زمینی توسط سازمان ملی استاندارد ایران با همکاری سازمان غذا و دارو، انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور و سایر متخصصان و صاحبنظران ذیربط در کمیته ملی صنایع غذایی به تصویب رسید.
کره بادام زمینی یکی از منابع غنی ویتامین
E
و یک آنتیاکسیدان قوی است و میتواند به مقابله با عوامل آسیبزا و پیری پوست کمک کند. این کره حاوی پروتئینهای ضروری برای رشد و ترمیم بافتهای بدن است و نقش مهمی در تقویت عضلات و
افزایش سطح انرژی
دارد.
نسخه استاندارد ملی مذکور با شماره
5690
با
عنوان «
کره بادام زمینی
–
ویژگی ها و روشهای آزمون
» در درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران به نشانی
standard.inso.gov.ir
برای بهره برداری کاربران و صاحب نظران در دسترس میباشد
.
آرشیو اخبار
چاپ خبر
اشتراک گذاری در سروش
اشتراک گذاری در ایتا
اشتراک گذاری در توئیتر
اشتراک گذاری در تلگرام
اشتراک گذاری در واتس اپ
دانلود عکس
خانه
|
بازگشت
|
اجرا با :
پورتال سازمانی
سیگما
Guest (insoguest)