دوشنبه1403/7/2

14:33:4

164

استاندارد کره بادام زمینی تجدیدنظر شد

تجدیدنظر استاندارد ملی مشمول اجرای اجباری «کره بادام زمینی» با هدف تعیین ویژگی‌ها، نمونه‌برداری، روش‌های آزمون، بسته‌بندی و نشانه‌گذاری انواع کره بادام زمینی توسط سازمان ملی استاندارد ایران با همکاری سازمان غذا و دارو، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و سایر متخصصان و صاحب‌نظران ذیربط در کمیته ملی صنایع غذایی به تصویب رسید.
کره بادام زمینی یکی از منابع غنی ویتامین E و یک آنتی‌اکسیدان قوی است و می‌تواند به مقابله با عوامل آسیب‌زا و پیری پوست کمک کند. این کره حاوی پروتئین‌های ضروری برای رشد و ترمیم بافت‌های بدن است و نقش مهمی در تقویت عضلات و افزایش سطح انرژی دارد.
نسخه استاندارد ملی مذکور با شماره 5690 با عنوان «کره بادام زمینی ویژگی ها و روش‌های آزمون» در درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران به نشانیstandard.inso.gov.ir  برای بهره برداری کاربران و صاحب نظران در دسترس می‌باشد.