استاندارد الزامات عمومی افزودنیهای غذایی و سایر مواد شیمیایی افزوده شده به غذای حلال با همکاری مرکز موضوع شناسی احکام فقهی قم، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان ملی استاندارد ایران، انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی تهران، انجمن افزودنیهای صنایع غذایی و سایر متخصصان و صاحبنظران ذیربط تدوین شد.
هدف از تدوین این استاندارد، تعیین الزامات مربوط به افزودنیهای غذایی و سایر مواد شیمیایی افزوده شده در طی فرایند تولید موادغذایی است تا اطمینان حاصل شود که محصول نهایی جهت مصرف در کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی و در سراسر دنیا حلیت و ایمنی دارد. همچنین این استاندارد، وضعیت افزودنی های غذایی را از نظر حلیت در مواد غذایی با هدف مصارف انسانی مشخص میکند و مجموعهای از افزودنیهای غذایی مشکوک و غیرحلال و اقدامات موردنیاز برای هر یک از آن ها ارائه مینماید.
نسخه استاندارد ملی مذکور با شماره ایران- اُآیسی-اسمیك 24 با عنوان «افزودنیهای غذایی و سایر مواد شیمیایی افزودهشده به غذای حلال – الزامات عمومی» در درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران به نشانیstandard.inso.gov.ir برای بهره برداری کاربران و صاحب نظران در دسترس میباشد.