تجدیدنظر استاندارد ملی «میکروبیولوژی شیر و فرآوردههای آن» با هدف تعیین ویژگیها و روشهای آزمون میکروبیولوژی انواع شیر پاستوریزه و فرآوردههای تغلیظ شده شیر، انواع شیر و فرآوردههای لبنی فرادما، انواع خامه و سرشیر پاستوریزه، انواع شیر و فرآوردههای آن با ماندگاری افزوده، انواع کره، انواع فرآوردههای تخمیری شیر، انواع پنیر، انواع بستنی و دسرهای شیری، انواع شیرخشک، فرآوردههای پودری شیر و انواع فرآوردههای پروبیوتیک (زیست یار) لبنی در کمیته ملی بیولوژی و میکروبیولوژی با همکاری و مشارکت سازمان دامپزشکی، سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد ایران، واحدهای تولیدی و آزمایشگاههای تایید صلاحیت شده طرح و به تصویب رسید.
در ویرایش جدید استاندارد ملی مذکور، ضمن ارجاع ویژگیهای میکروبیولوژی شیر خام به استاندارد ملی مربوط، نسبت به بروزرسانی حدود مجاز ویژگیهای میکروبی انواع فرآوردههای لبنی تحت پوشش این استاندارد اقدام شده است.
نسخه استاندارد ملی مذکور با شماره 2406 در درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران به نشانیstandard.inso.gov.ir برای بهره برداری کاربران و صاحب نظران در دسترس میباشد.